Vakmanschap wordt gewaardeerd
Vakmanschap wordt gewaardeerd

Het ambacht van schoenen kleuren

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Dat ook heren weglopen met mooie schoenen bewees de opkomst afgelopen zaterdag bij Termeer Modeschoenen. Deze bijzondere dag stond in het teken van het merk Greve. Er was een kleurenspecialist aanwezig, die op locatie de schoenen handmatig inkleurde, heel vakkundig, een waar ambacht. Om de sfeer helemaal compleet te maken was er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Speciaal voor deze dag kon de klant kiezen uit twee modellen, een veterschoen en een gespschoen. Het kleurenpallet waaruit gekozen kon worden was enorm, je kon kiezen uit zeker 32 tinten en mengingen daarvan, kleuren als honing-, olijf- of steenkleur. Helemaal naar eigen smaak en voorkeur kon je je schoenen gekleurd laten worden. Voor degene die dat wilde, kon een bijpassende riem ook in dezelfde kleur gemaakt worden.

De heren die overgingen tot de aankoop van een paar handmatig ingekleurde schoenen, gingen in ieder geval naar huis met een uniek paar schoenen waar geen tweede paar van te vinden is.
Een enkeling moet een paar weken geduld hebben omdat bijvoorbeeld de juiste maat er niet meer was. Uiteindelijk werd het een speciale dag met een bijzonder resultaat!