Archief
Archief

Nederlaag voor KV Nijnsel

Nijnsel - Met het doel om twee punten in Sint-Oedenrode te houden, trad KV Nijnsel 1 haar eerste wedstrijd van de binnencompetitie thuis aan tegen Vessem.

De wedstrijd begon moeizaam voor de dames van KV Nijnsel en er werd vrijwel direct gescoord aan de kant vanVessem. Nijnsel had veel kansen, maar het was Vessem die deze ook benutte. Met 0-5 gingen de teams de rust in. Met meer felheid begon Nijnsel aan de tweede helft om de '0' van het scorebord te krijgen. Zij creëerden wederom veel kansen. Het was de goed ingevallen Dimphy Goverde die het eerste doelpunt voor Nijnsel wist
te scoren. Vessem had hier vrijwel direct een antwoord op en zij scoorden nog tweemaal (1-7). De dames van Nijnsel gaven niet op en begonnen aan een reeks doelpunten voor de thuisploeg en wisten daarmee terug te komen tot 4-7. Helaas startte de dames te laat met scoren en moesten zij de punten weggeven. Doelpunten: Dimphy Goverde 3x, Myrna Foolen 1x.