Korfbal
Korfbal

Eerste zaalwedstrijd wordt verloren

De speelsters van KV Rooi maakten zich klaar voor de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie. Oranje Wit begon fel aan de wedstrijd in tegenstelling tot KV Rooi.

De eerste helft was KV Rooi in de aanval nog zoekende waardoor de doelpunten uitbleven. Oranje Wit profiteerde hiervan en kwam op een 4-1 voorsprong. KV Rooi knokte zich terug in de wedstrijd en begon in de aanval te scoren. De ruststand was 6-4. Er was nog niks aan de hand, deze score zou de tweede helft nog rechtgezet kunnen worden maar dan moest er in de aanval een tandje bij. KV Rooi begon met domineren de tweede helft, ze zette mooie aanvallen op maar de doelpunten bleven uit. De eindstand was 4-8. Volgende week een nieuwe ronde met nieuwe kansen. KV Rooi speelt dan om 13.45 uur tegen de Horst in de Streepen.