Een foto van Guus Boot
Een foto van Guus Boot

Expositie FotoclubRooi in Odendael

Cultuur

Sint-Oedenrode - Voor het eerst hebben vijf fotoclubs in de gemeenten die vanaf 2017 onderdeel worden van Meierijstad een gezamenlijk project georganiseerd onder de naam "Fotofestijn Meierijstad".

Dit project houdt in dat elk van de vijf fotoclubs, na een gezamenlijke opening van het festijn op 30 oktober j.l., gedurende vijf opeenvolgende weken een expositie houdt in zijn eigen gemeente. Twee fotoclubs uit Veghel hebben hun expositie al achter de rug, evenals de fotoclub van Schijndel. In het weekend van 21 en 22 november a.s. is het beurt aan FotoclubRooi. Die hoopt uiteraard op minstens evenveel bezoekers als de voorgangers mochten begroeten.
De expositie wordt traditiegetrouw gehouden in Odendael. Er worden zowel natuurfoto's als geënsceneerde en experimentele foto's tentoongesteld. Een verrassend en gemengd beeld van de beste foto's die de leden dit jaar hebben gemaakt. Besteed een half uurtje aan een bezoek! Op 21 november zijn vanaf ongeveer 10 uur (op 22 november vanaf 11.00u) leden van de club aanwezig om u de weg te wijzen en desgewenst toelichting te verstrekken op de foto's.