Campus Fioretti
Campus Fioretti

Openhuis Campus Fioretti

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bent u startend ondernemer en bent u op zoek naar een representatieve, betaalbare werkplek in Sint-Oedenrode? Komt u dan eens een kijkje nemen op Campus Fioretti. Op zaterdag 7 november houdt de stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode openhuis.

Stichting Starterscollectief helpt Rooise starters bij het starten en behouden van hun bedrijf. Een aantal jaar geleden kreeg de stichting de kans om heel concreet iets voor Rooise starters te kunnen betekenen. Sindsdien biedt het Starterscollectief hen op Campus Fioretti bedrijfsruimte voor een betaalbare prijs. In Campus Fioretti kunnen startende ondernemers (samen)werken, hun bedrijf ontwikkelen en laten groeien. Inmiddels zijn een aantal starters reeds doorgestroomd.
Zij hebben het pand verlaten om hun bedrijf buiten de campusmuren verder uit te bouwen. Zodoende is er weer ruimte voor nieuwe starters: misschien voor u? Wellicht kun u met uw bedrijf op Campus Fioretti ook een vliegende start maken. Interesse? Maak dan gebruik van deze kans en bezoek Campus Fioretti (Kasteellaan 6), of neem contact op via Tel: 0413-530234 of info@starterscollectief.nl . Zaterdag 7 november, tussen 10.00 en 14.00 uur, kunt u de kantoorruimten bekijken die momenteel beschikbaar zijn.