De Rooi Tulpen
De Rooi Tulpen

Schip Ahoy: De Rooi Tulpen varen uit

Cultuur

Sint-Oedenrode - Na ruim een half jaar intensief repeteren zijn Rooi Tulpen er klaar voor. Ze vertrekken op een cruise richting de Middelandse Zee. Ze hopen natuurlijk dat er heel veel Rooise reizigers met hen mee gaan aan boord van hun eigen cruiseschip "The Red Tulipe". Het belooft een gezellig avontuur te worden, met een lach en een traan en natuurlijk met heel veel muziek!! Pak dus snel je koffer. Er is nog plaats aan boord!

Een aantal gasten heeft zich inmiddels al aangemeld. Zo gaan er een aantal zakenlieden mee. Wij vragen ons wel af waarom zij hun vrouwen niet hebben meegenomen. Dan zijn er oom Kees, tante en Saar, die na een tegenvallend reisje van een paar jaar geleden, deze keer meevaren met "The Red Tulipe". Een aantal nonnen reist mee. Gaan zij op bedevaart, of hebben zij andere plannen? Ook Antia Witzier komt aan boord. Zij gaat met een aantal kandidaten op zoek naar oude liefdes, voor haar programma "Memories". Wilt u weten hoe dit allemaal afloopt? Boek dan snel een ticket en vaar met ons mee.

Schip Ahoy wordt uitgevoerd in zalencentrum "De Beurs", op zaterdagavond 7 november om 20.00 uur en op zondagmiddag 8 november om 14.00 uur. Kaartjes kosten slechts 5 euro en zijn te verkrijgen bij De Beurs, Bij Stapperz en bij 't Paperas. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@derooitulpen.nl