Bullshooter
Bullshooter

Softtip darten

Sport

Kofferen 1 speelde deze week thuis tegen Oranjebar uit Mariahout. Met 11 tegen 14 was het team net een maatje te groot voor het team van captain Jaap, maar met een voorlopige vierde plek in de A-poule mogen ze zeer tevreden zijn.

In de B-Poule komt Café Oud Rooi uit. Dit team speelde uit tegen De Zwaan uit Gemert. Na een moeizaam begin lukte het Peter zijn team maar niet om op voorsprong te komen. Dat de uitslag dan toch nog 9 - 14 was voor het team van de Markt was dan ook zeer verassend. De overige drie teams komen uit in de C-poule. Het team Toellies 1 speelde uit tegen Maximum Bullshit uit Uden. Met een uitgooi van 157 door Rob en een uitslag van 15 - 6 werd de eerste plaats van het team alleen maar beter.

Toellies 2 speelde thuis tegen Nog Us uit Boxmeer. In een saaie en slecht gespeelde wedstrijd door beide teams, wist het team van Kenneth toch nog de winst te pakken: 11 – 10. In het café dat afgelopen week 1 jaar bestond, komt het team van Van Ouds uit. Met een overwinning van 16 - 5 van Cupidos uit Veghel steeg het team weer een plek in ranglijst.

Single competitie
Zoals de oplettende lezer inmiddels wel weet, wordt er in ons dorp veel gedart. Zo ook op zondag middag. Het is dan een 1 tegen 1 competitie. De twee divisies die ons dorp rijk zijn, lopen bijna ten einde. Het is nog erg spannend wie zich Roois kampioen mag noemen. De inschrijvingen voor het seizoen 2016 zijn inmiddels geopend. Dit kun je doen bij Mark van den Akker.