Archief
Archief

Geslaagde springwedstrijd bij Rooise Ruiters

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend werd bij manege De Pijnhorst in St Oedenrode de eerste selectiewedstrijd springen georganiseerd door de Rooise Ruiters en Ponyruiters.

Twee drukbezochte dagen werd er gestreden voor de winst. Op zaterdag was het de beurt aan de ponyruiters. In de klasse C-B kwam Nienke Theuns met haar pony Roxy aan de start. Na twee mooie rondes werd deze combinatie eerste. Op zondagochtend reed Miranda Ulehake als een van de eerste starters het parcours binnen. Haar paard Eugenique had er zin in en dat resulteerde in twee razendsnelle rondes. Uiteindelijk mocht deze combinatie zich opstellen voor een derde prijs. Gevolgd door Ben Jansen en Madiba op de vierde plek en Bo van Gorkum met Jolga van www.olland.biz op de vijfde plek. Ook deze combinaties wisten twee snelle foutloze rondes te rijden.

Een weekend eerder werd er een dressuurwedstrijd gereden in manege De Pijnhorst, deze telde eveneens mee als selectie. In de klasse B danste Golden Tulip met haar amazone Michelle Bakx door de baan. Hun proef werd afgesloten met een verdiende eerste prijs.