Archief
Archief

Boskant op bezoek bij Festilent

Sport

Met nog 2 wedstrijdrondes voor de boeg, wordt er al volop gespeculeerd welk team met de 1e periodetitel aan de haal zal gaan. In de 4e klasse H zijn er nog 7 teams die daarvoor in de strijd zijn. Boskant is er één van. Ook de tegenstander van a.s. zondag, het Zeelandse Festilent, is nog volop in de race. Weliswaar met 3 punten achterstand op Boskant en daardoor nog meer afhankelijk van de uitslagen van de andere kandidaten, maar nog zeker niet kansloos! Het is een team dat goed meedoet tot dusver; 3 keer winst, 3 keer gelijk en slechts één wedstrijd verloren. Maar, eerlijk is eerlijk, ook Boskant draait lekker mee. En wil Boskant kans maken op die periodetitel, dan zal er een goed resultaat behaald moeten worden. De mouwen zullen dus weer omhoog moeten!

Op het sportpark in Nijnsel staat a.s. zondag om 12.00 uur de wedstrijd Nijnsel 3-Boskant 2 op het programma. Een echte derby dus. Boskant 2 is de competitie wat moeizaam gestart en dus kan de derby als "excuus" worden gebruikt voor een klassering in de middenmoot. We zullen zien! Ook voor Boskant 3 tot en met 6 en voor Boskant VR1 staat er een competitiewedstrijd op het programma. Boskant 3, 4 en 6 draaien prima mee in hun competitie, dus de doelstelling lijkt duidelijk, proberen vast te houden! Voor Boskant 5 en VR1 gaat het voor wat betreft de uitslagen nog wat minder. Beide teams spelen a.s. zondag tegen een gelijkwaardige tegenstander, dus er liggen kansen om weer wat bij te trekken. En nu nog hopen op een heerlijk zonnetje, dan kan de zondag niet meer stuk!

Profdag
Voor onze jeugd staan er, in verband met de herfstvakantie, voor zaterdag maar twee wedstrijden op het programma. Toch zijn er komende week volop jeugdactiviteiten! Eén dag eerder, op vrijdag 30 oktober, wordt namelijk de jaarlijkse "profdag" voor de jeugd georganiseerd. Onder leiding van Boskant 1 trainer Mayk van Driel zullen de A, B, C-junioren en D-pupillen de dag gaan beleven als een echte profvoetballer. Om deze dag extra glans te geven komt oud-international en voormalig speler van o.a. PSV en Feyenoord, Theo Lucius, een gasttraining verzorgen. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom; de entréé is helemaal gratis!
De "profdag" begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur.