Dames 1 VV Nijnsel
Dames 1 VV Nijnsel

De Wets draagt Nijnsel VR1 een warm hart toe

Sport

Adrie Wetser nam een aantal jaren geleden het wijze besluit om, samen met zijn talentvolle zoon Robin, te verhuizen van het sfeervolle Maliskamp naar het iets zuidelijker gelegen pittoreske Nijnsel. Eerder kreeg hij kennis aan een flamboyante partner en die bood hen gastvrij onderdak in haar geraffineerd ingerichte viersterren cottage in een van de duurdere wijken, in de directe nabijheid van het bruisende dorpshart.

Zowel bij vader als zoon zit voetbal in de genen. Robin bleek al snel een compromisloze verdediger te zijn die probleemloos een vaste stek verwierf in het toenmalige sterrenteam van succescoach Theo Hageman. Vader Adrie wist deze stap echter net niet te zetten, maar toen hij eenmaal over de teleurstelling heen was, kon hij op een warm onthaal rekenen bij de veteranen. Geen verkeerd moment ook, net voor het jubileum. Daar is hij nu al langer de gevierde man die, evenals zijn teamgenoten, een goed glas Erdinger niet schuwt.
Britt van den Oetelaar, de dochter van zijn bevallige en eloquente partner, speelt al enige jaren met doorslaand succes bij Nijnsel/TVE Reclame Vrouwen 1. Zij verleidde uiteindelijk Adrie om dit team te sponsoren. Adrie, sinds 2010 zelf eigenaar van het snel groeiende 'De Wets Kappersbenodigdheden', had hier wel oren naar en schonk het team maar liefst een complete set designtassen! Wil je zelf eens kennismaken met deze sympathieke, goedlachse man, kom dan op vrijdagmiddag naar het Beckartplein in Nijnsel waar hij vanuit een prachtige stand louter A-merken verkoopt. Zijn klantenbestand groeit gestaag en je hoort op sportpark Den Eimert steeds vaker: 'Kijk, daar heb je weer iemand met een De Wets kapsel. Prachtig.' En daar klinkt dan natuurlijk weer enige jaloezie in door, zoals vaker bij vrouwen die B-merken gebruiken.
vv Nijnsel/TVE Reclame is erg in haar nopjes met deze gulle sponsor en de dames van Vrouwen 1 dragen Adrie natuurlijk helemaal op handen. En hij laat zich dat vanzelfsprekend allemaal graag welgevallen, zo is hij dan ook wel weer.