Afbeelding

Eerste overwinning team 3 TTV Attaque

Sport

Attaque 1 kreeg Rotac uit Rossum op bezoek. Rotac dat maar met twee spelers aantrad wist deze wedstrijd toch met 6-4 te winnen. Alleen Menno van Os wist één wedstrijd te winnen, Dirk Kastelijn en Leon Schepens beiden geen. Na zes wedstrijden bezetten Attaque en Rotac met 25 punten de gedeelde 5e en 6e plaats, wat voor beiden degradatie zou betekenen. Er zijn echter nog vier wedstrijden te spelen om dit te ontlopen.

Attaque 2 ontving De Zwaantjes uit Sint-Michielsgestel. Er werd nipt met 6-4 verloren. Peter Verhagen was goed op dreef en won twee wedstrijden, Leon Huijberts en Henry van Casteren ieder één. Na 6 wedstrijden heeft het team 31 punten en staat hiermee op de 3e plaats.

Attaque 3 speelde een thuiswedstrijd tegen HTTC uit Heerewaarden. Er werd met 6-4 gewonnen, wat de eerste overwinning van het seizoen betekende. Stefan Kerk won al zijn drie wedstrijden, Anne van der Sande won er twee en ook het dubbelspel werd gewonnen, Bram Marinus wist geen wedstrijd te winnen. Het team heeft nu na 6 wedstrijden 18 punten en blijft hiermee op de laatste plaats staan.