Archief
Archief

Rooise ruiters slepen prijzen binnen

Sport

Sint-Oedenrode - Het winterseizoen is inmiddels in volle gang en de eerste prijzen zijn alweer behaald door de Rooise Ruiters en Pony Ruiters.

Afgelopen weekend werd er een selectiewedstrijd dressuur georganiseerd in de Pijnhorst. In de hoogste klasse deden Laura Petersen en haar paard Divident met succes mee. In de klasse Z2 werd een mooie tweede prijs behaald. In de klasse Z1 was de tweede plek eveneens voor een Rooise amazone. Willeke van der Velden en Enjoy reden een nette proef welke goed was voor de tweede prijs. Een week eerder vertrok deze combinatie naar Veldhoven, daar behaalden zij een derde prijs. Afgelopen weekend was het in Veldhoven de beurt aan de ponyruiters. Evi de Beer en haar pony Zimba waren daar de beste in de klasse D/E L1. Na een mooie proef namen zij de eerste prijs mee naar huis.

Bo van Gorkum kwam dit weekend aan start in Veldriel. Met haar paard Jolga van www.olland.biz wist zij twee snelle en foutloze rondes te rijden in de klasse L springen. Dit was goed voor de tweede prijs. Ook Miranda Ulehake en haar paard Eugenique kwamen in Veldriel aan de start en werden negende. Dianne Merks en Eva namen deel aan de wedstrijd in de Mortel en werden na twee foutloze rondes tiende in de klasse M. Isabel Geers en haar paard Alexander zijn in vorm. Vorige week reden zij twee foutloze rondes in Riel wat werd beloond met een achtste prijs. Dit weekend reden zij wederom twee foutloze rondes en werden zij zesde in de klasse L. Haar zus Julia Geers kwam dit weekend ook aan de start in Rijen. Met haar paard Darwin reed zij twee foutloze rondes en werd Vijfde.