Archief
Archief

Doelpunten Van 't Hof baten niet

Sint-Oedenrode - Heren 1 kreeg deze week het vaandelteam van Berkel-Enschot op bezoek. Berkel staat bekend om het hoge rendement dat ze halen als het om scoren gaat. Dus makkelijk zou het beslist niet worden.

In de 5e minuut keek MHC al tegen een achterstand aan. Maar Heren 1 liet zich niet uit het veld slaan en wist twee minuten daarna de gelijkmaker te maken. Jorn van het Hof kreeg de bal keurig afgeleverd op de strafbalstip en schoof de bal netjes binnen. De eerste helft was een helft met goed spel en kansen aan beide kanten. Berkel wist in de 20ste minuut de voorsprong weer te pakken en met rust stond het 1-2. In de 2e helft bleek Berkel toch echt een maatje te groot voor Rooi. Rooi bleef prima spelen maar kon geen vuist meer maken tegen het betere Berkel. In de 40ste en de 57ste minuut scoorde Berkel en was de stand 1-4. Winst zat er niet meer in voor Heren 1 maar een goal nog wel. In de 66ste minuut wist Jorn van het Hof nogmaals te scoren, nadat de keeper van Berkel de strafcorner goed pakte belande de bal recht voor de voeten van Jorn en die maakte de kans af. Eindstand 2-4. De wedstrijd was dan wel verloren maar het spel was ruim voldoende. Heren 1 kon met opgeheven hoofd van het veld af.