Korfbal
Korfbal

KV Nijnsel geeft punten weg

Nijnsel - Het ochtendzonnetje werd zondagmorgen al snel ingeruild voor druilerig weer terwijl Nijnsel koers zette naar het Gelderse Kekerdom. Een nieuwe ploeg, Klimop genaamd, die op de tweede plaats op de ranglijst bezet.

De eerste tien minuten had Nijnsel nodig om te bekijken wat voor vlees ze in de kuip hadden. De onbekendheid zorgen voor een moeizame start en ook leek bij de Brabanders de pit te ontbreken, met al snel vier tegendoelpunten als resultaat. De gehele eerste helft kwamen slecht enkele aanvallen goed tot stand waardoor er met 6-1 gerust werd.

Coach Bert vroeg om vuur, maar kreeg slechts een aantal vonken. In de tweede helft stond Nijnsel wel meer haar mannetje en werden de nodige kansen gecreëerd maar het was onvoldoende om de punten meer naar huis te nemen. Eindstand 10-4. Doelpunten: Aniek van Zutphen, Anne Sijbers, Astrid van de Laar en Sandra Verhagen.