Het toernooi wordt ieder jaar gehouden.
Het toernooi wordt ieder jaar gehouden.

MooiRooi Kind - Oudertoernooi

Sport

Sint-Oedenrode - In het weekend van 6,7 en 8 november houdt de jeugdcommissie van tennisvereniging de Kienehoef wederom het MooiRooi Kind-Oudertennistoernooi. Ongeveer 150 kinderen en 150 ouders, oma's en opa's zullen strijden om de felbegeerde foto lijstjes. Door dit grote aantal deelnemers is dit toernooi weer het grootste tennistoernooi van de tennisvereniging.

Dit toernooi is ook een van de gezelligste toernooien van de verening. Er zijn kinderen bij van ongeveer 5 jaar tot 45 jaar oud. Ook bij de ouders (en opa's en oma's) is het leeftijdsverschil heel groot. In een tijdsbestek van 3 dagen zullen ongeveer 400 wedstrijden worden gespeeld. De organisatie is dan ook druk bezig om ieder deelnemer in te plannen en ook nog een beetje op speelsterkte. Ieder lid van de tennisvereniging de Kienehoef, jong of (wat) ouder, mag een kind of ouder uitnodigen (hoeft geen lid te zijn) voor dit gezellige toernooi.

De wedstrijden duren een half uur en de meeste wedstrijden zullen zaterdag 7/11 en zondag 8/11 gespeeld worden. Indien nodig zullen we een aantal wedstrijden op vrijdag 6/11 gespeeld worden. Inschrijven is nog mogelijk t/m zondag 25 oktober. De inschrijfformulieren zijn te vinden op de site van de tennisvereniging en in de tennishal. Formulieren kunnen ingeleverd worden op de Hildewarenlaan 7a of Paulinastraat 4 en in de brievenbus bij de vereniging. Op zondag 8/11 zal voor alle "kind" deelnemers een geweldig loterij georganiseerd worden met schitterende prijzen. Met dank aan onze sponsoren.
Voor dit toernooi geldt daarom de speciale regel: "meedoen is belangrijker dan winnen". Het is echt de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Tot ziens op het Kind Ouder tennis toernooi van Tennisvereniging de Kienehoef. De jeugdcommissie. Ps: inschrijving sluit op 25 oktober