Danny in haar mooie zaak.
Danny in haar mooie zaak.

Terug naar de natuur is op dit moment trendy

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Danny Steenbakkers opende eind maart aan de Borchgrave 3-5 'Nature's Valley', een winkel vol met woon- en lifestyleproducten. In deze winkel vindt u een breed assortiment aan producten met een natuurlijke en landelijke uitstraling. Nature's Valley heeft in elke prijsklasse voor ieder wat wils. Van een klein cadeautje tot een op maat gemaakte lamp op een groot hertengewei of hoorns, u vindt het allemaal bij Nature's Valley.

"De natuur is eigenlijk de basis voor ons assortiment. Je ziet dat tegenwoordig weer steeds vaker", vertelt Danny. "In bijna elk woonblad worden tegenwoordig wel één of meerdere artikelen aan 'terug naar de natuur' gewijd, maar ook in televisieseries is die trend waar te nemen. Wij spelen daar met onze winkel op in. Eén van de producten die we daarvoor veel gebruiken zijn geweien en hoorns. Die gebruiken we als basis voor lampen, tafels en krukjes die we voor klanten op bestelling maken. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook veel artikelen uit voorraad leveren.

Naast gebruiksvoorwerpen vinden de klanten van Nature's Valley in het assortiment ook producten zoals damestassen, huissokken, wanten en outdoorlaarzen. "Eigenlijk hebben we alles dat haar oorsprong in de natuur heeft", concludeert Danny.