De dames van Dorrit Design
De dames van Dorrit Design

Originele adviezen in een prachtige woonwinkel

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De winkel Dorrit Design Interieurs in het Kofferen is een woonwinkel pur sang. Behang, verf, vloerkleden, meubels, verlichting en heel veel stoffen zijn in de winkel te vinden. "Mensen komen hier voor een kussentje , maar ook voor hele interieurs" vertelt eigenaresse Dorrit van Besouw. Interieuradvies is een van sterke punten van Maaike, Romy en Dorrit – en dat is te zien in de sfeervolle, verrassende winkel, die twee keer per jaar volledig gerestyled wordt. In de winkel brengen smaakvol ingerichte hoekjes de klant op nieuwe ideeën. Dorrit streeft ernaar aparte spullen aan te bieden die op weinig plaatsen in Nederland te vinden zijn en die toch betaalbaar zijn.

Wie wil, krijgt een advies op maat van Dorrit en haar team. "We proberen eigen, originele interieurs te maken die wel bedacht zijn maar er niet bedacht uitzien. Ze kunnen klassiek zijn maar ook supermodern". Meestal wordt er gestart met een bezoek aan huis, zodat het advies precies past bij de wensen en de smaak van de klant.

Zondag 18 oktober van 12 tot 17 uur staat de deur open om uw vragen op het gebied van interieur te beantwoorden. Loop gerust vrijblijvend binnen!