Anouk en Kim vd Ven
Anouk en Kim vd Ven

Feestaanbiedingen bij jarig Vennotex

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het in 1986 opgerichte Vennotex viert volgend jaar haar 30-jarig bestaan. Ondanks de crisis van de afgelopen jaren is het Rooise familiebedrijf nog steeds springlevend. Naar de wensen van de klanten luisteren en met beide benen op de grond blijven staan is de basis voor dit succes.Vennotex viert dit 30-jarige bestaan met een aantal aanbiedingen.

Sealy bestaat al meer dan 125 jaar en is het bekendste matrassenmerk in Amerika en wordt gebruikt in grote hotelketens,zoals Four Seasons, Marriott en Crowne Plaza. Met recht is een Sealy bed dus een 'hotel bed' te noemen. Resultaten uit recent consumenten onderzoek geven aan dat de matrasdikte wordt bestempeld als 'value for money' en zowel het design als de prijs zijn aantrekkelijk.. Sealy heeft ook hybride matrassen. De bovenkant hiervan bestaat uit een omsluitende gel-traagschuim. Dat zorgt voor de optimale temperatuur en een ontspannen nachtrust. De onderzijde van Sealy-hybrid bestaat uit pocketvering met een titanium legering. Tijdens deze woonmaand, krijgt u op alle Sealy-producten 10% korting. Ook voor andere merken zoals Tempur en van Norma kunt u bij Vennotex terecht.

Ook de nieuwste collectie dekbedovertrekken is weer schitterend. Vennotex is leverancier van bekende merken zoals Essenza, Pip Studio, Beddinghouse en Riviera Maison. Deze laatste is de nieuwste Topper: het bekende merk met de landelijke en eigentijdse uitstraling is een waar succes gebleken op slaapgebied. Vennotex verstuurt veel dekbedovertrekken door heel het land. Sinds kort kunt u bij Vennotex ook terecht voor eigentijdse woonkamermeubels tegen concurrerende prijzen. Kortom: het is de moeite waard om Vennotex in Nijnsel te bezoeken.