Eigenaresse Mieke in haar vernieuwde zaak.
Eigenaresse Mieke in haar vernieuwde zaak.

Opaal en Silver Factory samen verder onder één dak

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Juwelier Opaal heeft de afgelopen weken een grote metamorfose ondergaan. Het bedrijf dat al 26 jaar in Sint-Oedenrode is gevestigd, heeft de winkel aan de Heuvel na 18 jaar volgens de nieuwste trends en met een modern vormgegeven interieur ingericht. Samen met de Silver Factory biedt Opaal alle service onder één dak.

De nieuwe winkel is na metamorfose veel ruimer en lichter dan de vroeger. Daardoor kunnen de klanten in alle rust en ongestoord onze collectie bekijken en laten adviseren. Nieuw is dat de klanten van Opaal en de Silver Factory voortaan vanuit de winkel zicht hebben op het atelier. Ook buiten de openingstijden van de winkel kunnen de klanten het uitgebreide assortiment in de nieuwe etalage bekijken. Daar ziet u producten van onder meer de merken Bering Josh, Melano en Zinzi.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor nieuwe sieraden. Maar ook voor reparaties en service bent u bij Opaal en de Silver Factory op het juiste adres. Maar onze vakkundige goudsmid is ook gespecialiseerd in het uitvoeren van nieuw werk en speciale opdrachten.

Afbeelding