Archief
Archief

Pak slaag in Helmond

Heren 1 van MHC Sint-Oedenrode speelde zondag uit tegen HC Helmond. Coach Eugene Ficheroux komt uit Helmond en wilde dus graag winnen.

In de eerste helft kon Sint-Oedenrode goed mee met het spel van Helmond, dat tot de top vier van de eerste klasse wordt gerekend. Heren 1 kreeg meerdere kansen, maar scoren lukte niet. Helmond lukte dat echter wel. Twee maal wisten zij te scoren. Ruststand 2-0. In de rust moest Heren 1 zich herpakken om te zorgen dat het scoren in de tweede helft wel zou lukken. Maar het mocht niet baten. Rooi kwam er niet meer aan te pas. Helmond kreeg vleugels en wist maar liefst vier strafcorners te benutten. Dat bepaalde dan ook de eindstand, 6-0. Een bittere pil voor Rooi H1 dat de vorige twee wedstrijden had gewonnen en de eerste helft prima had staan spelen. Volgende week wacht Berkel Enschot, een team dat ook mee doet voor de prijzen. Dus Heren 1 krijgt opnieuw een zware wedstrijd voor de kiezen.