Korfbal
Korfbal

Bladella te sterk voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - KV Rooi speelde 11 oktober de op een na laatste wedstrijd van het buitenseizoen tegen Bladella uit Bladel. Na een goed begin van de wedstrijd stonden de meiden uit Rooi al snel voor met 4-1.

Vanaf de eerste minuut werd er fel en goed gespeeld en de meiden uit Rooi wisten de voorsprong vast te houden tot aan de rust. Er werd de rust in gegaan met 8-5. De tweede helft begon zwak en daardoor kwam Bladella al snel terug in de wedstrijd. Na 10 minuten spelen werd de gelijkmaker gescoord door Bladella. Het lukte de meiden van Rooi niet om de kansen af te maken wat Bladella na de rust beter lukte. Het lukte KV Rooi niet om terug te komen in de wedstrijd en de frustratie liep steeds hoger op. In de laatste minuut wist KV Rooi nog een keer te scoren. Helaas was de wedstrijd al gespeeld en werd er verloren met 9-11. Volgende week een nieuwe kans tegen Avanti in Schijndel.