Martijn van Stiphout
Martijn van Stiphout

Martijn van Stiphout legt beslag op tweede plaats

Sport

Dit weekend werden op diverse plaatsen springwedstrijden verreden voor paarden. Martijn van Stiphout van de Nijnselse Ruiters en Ponyruiters reisde met zijn paarden af naar Oostelbeers.

Met zijn paard Gold Alve startte hij in de klasse B. Na twee foutloze rondes en tachtig stijlpunten in de barrage eindigde dit duo op de tweede plaats. In de klasse M startte Martijn zijn paard Allure en kwam foutloos door de eerste ronde heen.
Noortje Gevers startte haar paard ook in de klasse M en reed ook een foutloze eerste ronde. In de barrage liet het paard van Noortje alle balken in de lepels liggen. Allure van Martijn daarentegen liet er een uit de lepels vallen . De tijden van beide combinaties resulteerde in een eerste prijs voor Noortje en een tweede prijs voor Martijn.
Eline Peters startte op een springwedstrijd in de Mortel. Allereerst startte ze haar paard Forever Alve in de klasse B. Twee foutloze rondes en vijfenzeventig stijlpunten leverden een zevende prijs op.
Omdat Forever Alve zo goed op dreef was startte Eline Forever Alve ook nog in de klasse L. Ook hier liet Forver Alve twee rondes alle balken in de lepels liggen en werden ze weer uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Deze keer de negende prijs.