Archief
Archief

Onnodig verlies VV Nijnsel / TVE Reclame

Nijnsel reisde af naar Hilvarenbeek. Niet naar de Beekse Bergen, maar om te spelen tegen Hilvaria. In het eerste half uur gebeurde er weinig en waren de kansen schaars. Nijnsel was de betere ploeg en scoorde na 33 minuten.

Na een goede actie van Nick Dortmans was het Stefan Hulsen die van dichtbij scoorde. Nijnsel bleef een overwicht houden, maar toch kwam Hilvaria tegen de verhouding in op 1-1. Op slag van rust werd een corner van dichtbij ingekopt, wat nooit had mogen gebeuren. Na de pauze waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. De eerste de beste kans van Hilvaria leidde tot een voorsprong. Een voorzet van rechts werd bij de eerste paal ingekopt. Niet kort daarna kwam Hilvaria weer tot scoren. Een counter werd beheerst door de snelle spits binnengeschoten. Met nog een kwartier te spelen was het Johan van der Pas die de spanning weer terug bracht. Een vrije trap vanaf links verdween tot ieders verbazing ineens in het doel. Hierna probeerde het Nijnsel uit alle macht nog om de bakens te verzetten. Helaas hadden Johan en Nick hun vizier niet meer op scherp. Door deze nederlaag zal er volgende week gewonnen moeten worden tegen rode lantaarndrager Oisterwijk om niet af te zakken naar de onderste regionen.