De Rooi Tulpen
De Rooi Tulpen

De Rooi Tulpen komen met nieuwe revue

Cultuur

Sint-Oedenrode - 'SCHIP AHOY', zo heet het muziekspektakel dat in het weekend van 7 en 8 november door koor De Rooi Tulpen zal worden opgevoerd in De Beurs te Sint-Oedenrode.

In 2006 werkten de Tulpen mee aan de opvoering van "De Gebochelde" en daarna hadden de koorleden de smaak van het toneelspelen te pakken. Dit resulteerde ruim vijf jaar geleden in de muzikale show "Het verloren schaap." Deze voorstelling was een groot succes en een paar jaar geleden ontstond bij de koorleden toch weer de wens om nog één keer zo iets op de planken te brengen. En dat gaat nu dus gebeuren! Zoals de titel al aangeeft: We gaan varen deze keer! We zijn in Venetië en het schip staat klaar om te vertrekken voor een cruise rond de Middellandse Zee. Maar wat voor types komen er allemaal aan boord? Is dat niet Anita Witzier…..? En wat doen die nonnen nou op zo'n cruiseschip? Wat voor spelletje spelen die zakenmannen en wat moet de kapitein nou met zo'n type als Beppie?

'SCHIP AHOY' belooft een gezellige muzikale show te worden, waarbij volop kan worden meegezongen met bekende Nederlandstalige nummers. Daar moet u bij zijn! De Tulpen hopen u allemaal te mogen begroeten aan boord van "The Red Tulip" op zaterdag 7 november om 20.00 uur of op zondagmiddag 8 november om 14.00 uur. De kaartverkoop gaat volgende week van start. De kaartjes kosten slechts 5 euro. Ze zijn te verkrijgen bij : De Beurs, bij 't Paperas, en bij Stapperz. Voor informatie kunt u mailen naar : info@derooitulpen.nl, of kijken op de website.