Archief
Archief

MHC heren 1 wint derby van Schijndel

Sint-Oedenrode - Heren 1 speelde zondag de derby tegen Schijndel. Beide teams stonden voor de wedstrijd op drie punten dus het beloofde een spannende middag te worden.

Rooi opende de wedstrijd goed door al snel te scoren. Tom van de Akker kon met bal aan de stick zo doorlopen tot aan de keeper en schoof de bal netjes binnen. Daarna brak een mindere fase aan voor Heren 1. Door een blessure bij Bob Meijer moest er nogal wat geschoven worden in posities waardoor de organisatie niet klopte. Hopbel wist de gelijkmaker te maken door een rebound uit een strafcorner. Vlak voor rust wist Rooi uit een strafbal te scoren. Ruststand: 2-1. In de tweede helft was het bloedspannend met kansen voor beide teams. Keeper Lars van de Ven stond zijn mannetje en wist strafcorner na strafcorner af te weren. Uiteindelijk wist Willem van der Heijden vanuit een onmogelijke hoek te scoren en stond het 3-1. Heren 1 speelde de wedstrijd volwassen uit waardoor de eindstand ook 3-1 bleef. Man of the Match was dit keer de keeper Lars van de Ven.