Nijnsel 6
Nijnsel 6

RISERO Rioolservice ontstopt Nijnsel 6

Sport

Nijnsel - Willy van der Rijt is enkele jaren geleden overgestapt van succesvol veeboer naar succesvol rioolontstopper. Een niet alledaagse stap, maar als je ergens in gelooft en blijft geloven, dan gaat het toch lukken. Ondernemer Willy van der Rijt is daar een sprekend voorbeeld van en heeft nu in Sint-Oedenrode en wijde omgeving zijn handen vol aan het ontstoppen, uitroken en relinen van riolen, camera-inspecties en nu de bladeren zo zoetjesaan weer afscheid gaan nemen van de bomen, het reinigen van dakgoten.

Willy moest kiezen tussen het sponsoren van Willem 11 (Ruud), Nijnsel 1 (Paul), Nijnsel 6 (John) en Nijnsel Vrouwen 2 (Maud). Na intensief overleg met alle belanghebbenden werd het uiteindelijk Nijnsel/TVE Reclame 6. John is uiteindelijk met afstand de oudste in de familie en eigent zich daarom de meeste rechten toe. Daarnaast heeft hij Willy en Thea hun eerste kleinkind bezorgd en daar kan natuurlijk niemand omheen.
Nijnsel/TVE Reclame 6 is erg ingenomen met de 'bling bling shirts' van de gewaardeerde sponsor en het spel lijkt daarmee ook tevens wat flitsender geworden. Afgelopen zondag werd een nipte nederlaag geleden tegen het altijd lastige Heeswijk 5.