Meike Nooijen
Meike Nooijen

Meike Nooijen tweede prijs in dressuurwedstrijd

Sport

Nijnsel - Vorig weekend hebben de Nijnselse ruiters afscheid genomen van het zomerseizoen met heerlijke ritten te paard op het strand van Renesse. Dit weekend werden alweer de eerste selectiewedstrijden verreden van het winterseizoen.

In manege de Pijnhorst werd een selectie dressuurwedstijd voor pony's verreden. Larissa Laenen kwam met haar pony Kasandera aan de start in de klasse DL1. De Jury beloonde de proef met 67 %, goed voor een derde prijs. Meike Nooijen en haar pony Milagros Black Magic startten in de klasse ABB en werden beloond met 63,3% en een tweede prijs. Kim Van Esch en haar pony Lady Sita startte in de klasse DM1 en werden beloond met 63,7% en een vierde plaats.
Bij manege Soniushof werd de eerste dressuur selectie wedstrijd voor paarden verreden. Marieke Siertsema kwam hier aan de start met haar paard Flash in de klasse M1. De jury beloonde hun proef met 65,7% en een zesde prijs.
In Geldrop startte Ashley Peters haar paard Balinda Fs in het springen klasse L. De combinatie behaalde de negende prijs. In Boxtel werd eveneens een springwedstrijd voor paarden verreden. Nicole Gevers en haar paard Bentley behaalden hier in de klasse L de derde prijs. Proficiat allemaal.