Korfbal
Korfbal

Opnieuw nederlaag voor KV Nijnsel

Nijnsel - Na het verlies van vorige week waren de dames van KV Nijnsel 1 vastberaden om punten mee te nemen uit Ooij. SVO draait mee in de middenmoot en Nijnsel wil zich daar ook graag bevinden. Winst is hiervoor wel belangrijk.

Na een goede warming up, waarbij de schoten netjes werden afgerond, was KV Nijnsel klaar voor de wedstrijd. Het was dan ook Nijnsel die de score via Myrna Foolen opende. SVO gaf vlug antwoord, waardoor ze weer op gelijke hoogte kwamen. De aanval zocht naar kansen, maar het samenspel verliep niet soepel genoeg en de kansen werden slordig afgerond. Aan de overzijde werden de kansen wel benut, wat resulteerde in een 6-2 ruststand.

Met meer felheid begon Nijnsel de tweede helft. Het scoreverloop bleef ook in de tweede helft hetzelfde. Nijnsel had veel kansen, maar het was SVO die de kansen ook benutte. Het was de goed ingevallen A-junior Aniek van Zutphen die een zelf verdiende strafworp keurig afrondde, maar na 70 minuten spelen stond er een teleurstellende stand van 15 tegen 4 op het scorebord.

Doelpunten: Myrna Foolen (2x), Sandra Verhagen en Aniek van Zutphen (1x).