De clubkampioenen van TV Boskant
De clubkampioenen van TV Boskant

Clubkampioenschappen TV Boskant

Sport

Boskant - De laatste week van september stond bij TV Boskant in het teken van de jaarlijkse clubkampioenschappen. In verschillende categorieën werd er gestreden om de Paulus van den Berk bokaal.

De senioren speelden 's avonds hun wedstrijden en de jeugd speelde op woensdagmiddag hun partijen. Dit jaar deed een groepje meisjes mee die nog maar een paar tennislessen had gehad. Loes Kweens haalde de meeste punten bij de jongste jeugd en ging super trots naar huis met haar eerste beker. Bij de iets oudere jeugd was de beker voor Guusje van de Ven.
De dames dubbel was de afsluiting van het toernooi en de dames maakten er een ware titanenstrijd van. Na ieder een set gewonnen te hebben, moest er een derde set aan te pas komen. Ook in deze set ging de strijd gelijk op, uiteindelijk sleepten Joanita van den Biggelaar en Anita van den Oever met 9-7 de derde set binnen.
De heren dubbel was een prooi voor Wil van Haaren en Peer van de Loo. Bij de singles zijn Elle van den Berk en Twan Schellekens de clubkampioenen geworden. Peer van de Loo won samen met Dorine van de Loo ook het gemengd dubbel.

Rooise kampioenschappen
Het is een drukte van jewelste op de tennisvelden van Sint-Oedenrode. De Clubkampioenschappen zijn nog maar net achter de rug en nu alweer de Rooise kampioenschappen. Van zaterdag 10 tot zaterdag 17 oktober 2015 spelen de leden van TV Nijnsel, TV de Kienehoef en TV Boskant wedstrijden tegen elkaar op de verschillende sportparken. Iedereen is van harte welkom om deze week op de verschillende velden te komen kijken of op zaterdag 17 oktober wanneer de finales gespeeld worden bij TV boskant.