Wie wordt de nieuwe Prins?
Wie wordt de nieuwe Prins?

Tip 6: Al het goede komt uit het zuiden

Cultuur

Papgat - Al het goede komt van …. koeien of het komt van boven maar toch niet uit het zuiden!

De Prinskeuzecommissie maakt het mij niet makkelijk met deze tip of misschien toch wel en ligt de oplossing zomaar voor het grijpen. De heren zijn verzot op Spaanse wijnen en rijden beide ook in een Franse auto door Papgat. Als dit laatste het geval is zal de plaatselijke Citroëndealer van den Berg de heren misschien wel als klant in haar bestand hebben staan. Deze tip kan natuurlijk ook heel goed slaan op de afkomst van beide heren en of op de afkomst van de partners van de nieuwe Prins en zijn Heer Adjudant. Het zal toch niet zo zijn dat de beide heren niet echt uit Papgat komen maar uit een plaatsje ten zuiden van Rooi. Of zijn de families van de heren vanuit carnaval minnend Limburg in Rooi neergestreken. Maar wat als er in deze tip al een oplossing verborgen zit en wij met de letters "het zuiden" de naam of de initialen van de Prins kunnen vormen. Het zou dus zomaar dhr. E. Duin kunnen zijn die het komende jaar de scepter gaat zwaaien over ons mooie Papgat.

Zo halfweg het jachtseizoen wordt het tijd om even kort terug te kijken op de eerste 5 tips: Tip 1: Ze maken er een spelletje van. Tip 2: Ze blijven lang plakken. Tip 3: Ze hebben het gedaan. Tip 4: Ze hebben veel werk met de adjudant. Tip 5: Ze lopen niet in zeven sloten tegelijk.

Als je het mij vraagt zal de Prins wel een ongelofelijke populaire man zijn dit van spelletjes houdt, nooit naar huis gaat en als hij dan uiteindelijk vertrekt moet hij eerst zijn Adjudant nog naar bed brengen. Gelukkig is hij hierbij erg behoedzaam en is het misschien jammer dat hij niet uit Rooi komt?

Unieke actie in Papgat
Afgelopen week heeft de Prinskeuzecommissie een actie opgestart waarbij georganiseerde jagersgroepjes via de Facebookpagina Tips van Papgat extra aanwijzingen krijgen toegestuurd. Wil jij op de hoogte blijven van deze voor Papgat zeer unieke actie wordt dan vriend van deze Facebookpagina. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om je Jagersgroepje aan te melden.

Ook dit jaar zijn er mensen die denken dat ze het al te weten en hebben de inzending al ingestuurd naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie of daar de juiste tussen zit is mij uiteraard niet bekend. Je kunt je oplossing mailen naar: Sandra van der Linden, lindensa@zonnet.nl En ben jij de eerste die het koppel goed heeft geraden, dan word je persoonlijk door de nieuwe Prins en Heer Adjudant gefeliciteerd, krijg je een overheerlijke fles Papgatwijn en natuurlijk de eeuwige roem.