Archief
Archief

Zwemmers goed van start in de competitie

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend stond in heel Nederland de eerste ronde van de zwemcompetitie op het programma. Argo komt net als vorig seizoen uit in de hoogste klasse van het district Zuid-Nederland. In totaal 18 verenigingen komen uit in deze klasse.

Argo zwom zondag de eerste wedstrijd samen met DZT'62, SG Noord-Limburg en De Waalstroom in zwembad 'De Wiemel' in Deurne. Argo behaalde deze eerste ronde een punten aantal van 3946,91 (seconden). Dit is de beste seizoen start voor Argo in zeker 11 jaar. De tweede ronde wordt op 15 november met dezelfde verenigingen gezwommen in het Erica Terpstra Sportfondsenbad in Nijmegen.
Aan deze eerste competitiewedstrijd hebben namens Argo 33 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen. Tijdens deze wedstrijd is er 6 keer een 1e plaats, 13 keer een 2e plaats en 8 keer een 3e plaats behaald. Daarnaast zijn er 39 persoonlijke records gezwommen.
Komende zondag nemen de jonge zwemmers van de Wedstrijdgroep deel aan de 1e Minioren wedstrijd die gehouden wordt in zwembad 'Die Heygrave' in Vlijmen. Aanvang 13.30 uur.