Archief
Archief

Van der Heijden pakt drie punten voor MHC heren 1

Sint-Oedenrode - Heren 1 speelde dit weekend een uitwedstrijd tegen Mop heren 1. Mop is de kampioen van vorig jaar en dus een tegenstander van formaat. Heren 1 speelde een zeer matige eerste helft en kwam dan ook in de dertiende minuut al op achterstand.

De ruststand was 1-0. Coach Eugene Ficheroux was ontevreden met de prestatie tot nu toe en in de rust zette hij zijn ploeg op scherp. In de 2e helft speelde Rooi als herboren. Al snel kwam het op gelijke hoogte door een velddoelpunt van Willem van der Heijden. Ook de 1-2 werd gemaakt door Willem die hem hard binnensloeg. Maar de voorsprong hield niet lang stand, in een mum van tijd stond het weer gelijk. Maar Heren 1 toonde veerkracht en nog geen twee minuten na de gelijkmaker scoorde, u ziet het al aankomen, Willem van der Heijden zijn derde doelpunt. Hij kreeg een strafcorner en wist die met een beetje hulp van de Vughtse Keeper te scoren. Eindstand, 2-3. Man of the match zou Bram Janus worden die de voorafgaande weken als een dijk stond te verdedigen en ook nu zijn mannetje stond. Volgende week is Hopbel uit Schijndel de tegenstander in wat belooft een spannende thuiswedstrijd te worden.