De clubkampioenen van TV-Kienehoef

Clubkampioenschappen TV de Kienehoef soepel verlopen

Sint-Oedenrode - De afgelopen twee weken hebben de L. van den Biggelaar Clubkampioenschappen 2015 plaatsgevonden bij Tennisvereniging de Kienehoef. De 208 deelnemers hebben met alle weercondities te maken gehad. Het was dus werkelijk spelen in stralende zon, flinke wind of een aardig partijtje regen. Dit heeft in sommige categorieën tot verrassingen geleid. In totaal zijn 275 wedstrijden gespeeld. De bingo-avond van de eerste vrijdag was een groot succes. Dankzij de vele sponsoren zijn nagenoeg alle deelnemers zonder lege handen naar huis gegaan. De Wit Schijndel is verschillende avonden aanwezig geweest om spelers te voorzien van het juiste materiaal.

De zonovergoten finaledag begon met de hoogste jeugdcategorie van de jongens. Deze wist Tim Heijmans in zijn voordeel te beslechten. Hij won de finale van Koen van de Oever met 6-2 6-2. Helaas was er geen deelname bij de meisjes. De heren single finale werd wederom gewonnen door Evert Pluk. Voor het zesde jaar op rij wist hij de winst van de clubkampioenschappen in de wacht te slepen. Dit keer door te winnen van Hans Verhagen met 6-1 6-3. Het maakte de organisatie erg vrolijk dat voor het eerst sinds drie jaar ook weer een clubkampioen bij de dames is. Helen Miltenburg won met 6-4 3-6 6-2 van Kimberley Blommestein. De uitslagen van de overige categorieën zijn te vinden op de site of op Toernooi.nl. Dank aan Lambert van den Biggelaar en wethouder Ad van der Heijden voor het assisteren bij de prijsuitreiking.

Vanaf zaterdag 10 oktober start alweer een nieuw Roois tennistoernooi. Een week lang vinden de Rooise Kampioenschappen plaats in Boskant, Nijnsel en bij de Kienehoef. De finaledag is op zaterdag 17 oktober in Boskant. Iedereen is ook in die week weer van harte welkom op de Rooise tennisparken!

Tim Heijmans, Helen Miltenburg en Evert Pluk. Clubkampioenen single in hoogste categorieën jeugd en senioren.