Hans Vogels
Hans Vogels

Hans Vogels demonstreert Dakarmotor

Sport

Aankomend weekend vinden in Lierop verschillende wedstrijden motorcross plaats. Onder andere de ONK zijspancross en Quads. Hans Vogels uit Boskant doet mee bij de MX 1-500 cc  en showt ook zijn nieuwe dakarmotor.

Dat belooft veel spektakel. De race in Lierop staat goed bekend hier in de regio. De wedstrijden zijn spannend en van hoog niveau. Op 26 en 27 september wordt er op circuit de Herselse bossen in Lierop gestreden voor de punten om het Nederlands kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads. Het hele weekend kunnen de dames gratis naar binnen om langs de crossbaan en in het paddock te kijken.
Op zaterdag 26 september is het de beurt aan de jeugd om het beste van zichzelf te laten zien op het circuit van Lierop. Er rijden die dag vier jeugdklassen van de 65cc kleine wielen tot aan de 85cc grote wielen. Naast deze vier klassen komen de MX1 en MX2 Cup klassen aan de start. Op zondag is het de beurt aan het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross en Quads, die aangevuld worden door het NK 125cc en het Nederlands kampioenschap MX1 en MX2.