Marijke Mohr
Marijke Mohr

Mohr Diëtetiek vindt onderdak in Son en Breugel

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Met ingang van 1 september start Marijke Mohr haar diëtistenpraktijk op een tweede locatie, Boslaan 4a Son en Breugel, waar ook Logopediepraktijk Pauline van Jaarsveld, Psychologiepraktijk de Roos en massagepraktijk Leona Dortmans gevestigd zijn. Zelf heeft ze 22 jaar met veel plezier in Son gewoond, wat betekent dat ze uitkijkt naar het werken in haar voormalige woonplaats.

Na haar opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool te Heerlen, afgestudeerd in 1981, is zij als diëtist begonnen bij Nutricia: voorlichting geven over zuigelingenvoeding en dieetpreparaten aan huisartsen, consultatiebureau artsen, verloskundigen en collega diëtisten. Aansluitend heeft zij 26 jaar als diëtist gewerkt in het Máxima Medisch Centrum te Eindhoven en daar ruime ervaring opgedaan met verschillende ziektebeelden in relatie tot voeding. Vanaf 2009 is zij een vrijgevestigd diëtist met in eerste instantie een praktijk in Sint – Oedenrode en vanaf 1 september 2015 ook een praktijklocatie in Son en Breugel. Het grote voordeel van een zelfstandige praktijk is in de gelegenheid te zijn om voldoende tijd en aandacht te kunnen besteden aan patiënten. Overal is informatie over voeding te vinden. Maar hoe weet u of dit bij u past, of dit de juiste informatie is? Voeding is een belangrijk onderdeel van iemands leefpatroon. Veranderingen daarin kunnen erg belastend zijn. Accent ligt bij begeleiding vaak op het motiveren en beïnvloeden van gedrag, zodanig dat de veranderingen in het leef- en voedingspatroon blijvend kunnen zijn.

Specialisaties: Diabetes Mellitus type 1 en 2, COPD, ziekte van Parkinson (ingeschreven in Parkinsonnet en lid van het paramedisch team Son en Breugel en Sint – Oedenrode), voeding voor kwetsbare ouderen, gedragsbeïnvloeding, oncologie en (ernstig-)overgewicht (volwassenen en kinderen).

Locaties praktijk: Boslaan 4a Son en Breugel en Laan ten Bogaerde 15 (1ste verdieping), Sint–Oedenrode. 0413-724600 en 06 53199798. Email: contact@mohrdietetiek.nl. Internet: www.mohrdietetiek.nl. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag behandeling op afspraak. Op aanvraag ook in de avonduren.