Archief
Archief

Heren MHC beleven offday

Sint-Oedenrode - MHC Heren 1 speelde zondag thuis tegen Venlo. Venlo H1 had de vorige twee wedstrijden gewonnen en zou dus een lastige tegenstander worden om te verslaan.

In de eerste helft was Rooi niet heel overtuigend, waardoor in de 23ste minuut Venlo op een 1-0 voorsprong kwam. Het veldspel verbeterde echter richting het eind van de eerste helft en vlak voor rust scoorde Mathijs van Roessel de gelijkmaker. Hij kreeg een fijne bal van Jorn van 't Hof aangespeeld en sloeg de bal zonder verder oponthoud hard binnen. In de tweede helft drongen er zich voor beide partijen wat kansen aan maar Venlo wist de overhand te behouden en dus ook te scoren: 3-1 was de eindstand. Conclusie; een collectieve offday voor Heren 1 en een wedstrijd om maar snel te vergeten. Volgende week wacht Rooi een uitwedstrijd in Vught. Kop omhoog en punten pakken dat is het devies.