Rabobank
Rabobank

Ondernemerslift+ wil helpen om ondernemersdromen te verwezenlijken

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Een goed idee is één, maar dan? Rabobank Hart van De Meierij is een van de partners van de stichting Ondernemerslift+, een initiatief om startende innovatieve ondernemers in de regio Noordoost-Brabant te ondersteunen.

Ondernemerslift+
Dit is een initiatief speciaal gericht op (startende) ondernemers uit Noordoost-Brabant. Zij coachen starters, verstrekken leningen en brengen ondernemers in contact met interessante marktpartijen of kennisinstellingen. Het team is gevestigd in de Agri & Food Plaza in 's-Hertogenbosch en heeft korte lijntjes met diverse agrarische partijen zoals het ZLTO, AgriFood Capital, Provincie Noord- Brabant en verschillende opleiders, zoals HAS Hogeschool en Helicon opleidingen. Ondernemerslift+ ondersteunt startende ondernemers niet alleen financieel, maar ook door een groot netwerk te delen. Met name in de sector Food & Agri kent Ondernemerslift+ goed de weg en weet de juiste deuren te openen.

Rabobank ondersteunt bedrijven van de toekomst
Het financieren van startende innovatieve bedrijven is voor traditionele kredietverstrekkers vaak lastig, vanwege de vaak beperkte zekerheden. Ondernemerslift+ is geen bank en heeft minder te maken met regelgeving. Zij kunnen financieren op basis van vertrouwen in een goed businessplan. Rabobank Hart van De Meierij draagt innovatieve ondernemers ook een warm hart toe en is daarom de samenwerking aangegaan met Ondernemerslift+. Hiermee kunnen we onze startende ondernemers beter ondersteunen. Zo hebben we een aandeel in elkaar. Mensen met een goed idee kunnen zich melden bij de Rabobank of rechtstreeks bij Ondernemerslift+.

Ambacht met gemak
Deterra.nl is een website waar je heel eenvoudig groente, fruit, zuivel en vlees kunt bestellen. Rechtstreeks van de boer bij jou uit de buurt. Je kunt bijvoorbeeld asperges kopen (mits seizoen) van Ter Stege uit Sint-Michielsgestel, vers fruit kopen van boerderij Even Fruit Halen uit Den Dungen en wijn en kruiden van Winery & Herbs uit Schijndel. De producten zijn supervers en je weet precies waar je eten vandaan komt. Het is een slim concept in een samenleving waar mensen meer en meer bewust leven en eten. Om het beoogde succes mede te realiseren is Deterra sinds kort de samenwerking aangegaan met Ondernemerslift+. Zij ondersteunen Deterra niet alleen financieel, maar ook door een groot netwerk te delen. Zo gaan, via de contacten van Ondernemerslift+, studenten van Avans Hogeschool een social media plan voor Deterra ontwikkelen.