De entree
De entree

Nog plaatsen vrij voor vakantieweek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Speciaal voor ouderen, die onder de doelstelling van het Damiaancentrum vallen, is er jaarlijks tenminste één vakantieweek in Huissen. Er zijn nog steeds plaatsen vrij voor het leuke uitje.

Dit jaar is er een tweede week gepland, die begint op 28 september. Voor die week zijn er nog onvoldoende deelnemers, vandaar deze oproep. Niet alleen mantelzorgers zijn nu welkom, maar ook ouderen die geen mantelzorger zijn. Bovendien is de eigen bijdrage voor deze keer verlaagd. Het Damiaancentrum houdt de week van 28 september tot en met 2 oktober. Tijdens de week is er een leuk programma. Er is een optreden van CohdaKREK, een schilderworkshop, en een bezoek aan een druivenkwekerij. Maar de week is vooral bedoeld om u de gelegenheid te geven om even bij te komen, nieuwe energie op te doen en uw verhaal te delen met anderen. We maken gebruik van de accommodatie van het Dominicanenklooster in Huissen (bij Arnhem). (www.kloosterhuissen.nl)

Zou u zelf graag mee willen of kent u iemand voor wie deze week goed zou zijn? Neem dan s.v.p. zo spoedig mogelijk contact op met Barbara Riesebos, voorzitter van het Damiaancentrum, telefoon 06 47784932. Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen. Voorafgaand aan de vakantieweek is er een kennismakingsbijeenkomst voor de deelnemers uit Sint Oedenrode en Schijndel in het Damiaancentrum. (Schijndelseweg 46 Sint Oedenrode. www.damiaancentrum.nl).