Het team van Bongers
Het team van Bongers

Familie Bongers overgestapt naar marktleider Shell

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bongers tankstation is al jaren een begrip. Na jaren van verwantschap met Esso is familie Bongers - van de gelijknamige tankstation aan de Schijndelseweg – overgestapt naar marktleider Shell. Dat brengt veel voordeel met zich mee…

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de pomp - waar 24 uur per dag getankt kan worden - afgerond. De geel-rode schelp prijkt fier op het pand. Alles is aangepast en in gereedheid gebracht. Familie Bongers is blij met de facelift en legt uit waarom de keuze is gemaakt. "Allereerst is het merk ijzersterk. Shell is de marktleider en heeft een enorme uitstraling. Daarnaast biedt Shell aan onze klanten de mogelijkheid om airmiles te sparen. Niet alleen zijn wij blij met Shell. Dat is ook andersom het geval. Hun dekking in het gebied is bevorderd", zeggen Marcel en Anton Bongers opgetogen.
Ook het personeel straalt van oor tot oor. De goedlachse brigade is volgens de broers de spil van de pomp én de nieuw ingerichte shop vol auto gerelateerde producten, cadeauartikelen en lekkers. De dames en heren zijn het gezicht, velen van hen al jaren achtereen. Natuurlijk zijn daarom ook zij fier op de nieuwe weg die is ingeslagen. En wat zien ze er goed uit in het nieuwe Ferrari-rood!

Prijzen tanken bij Shell Bongers
Tank op 4,5,6,7 of 8 september bij Shell Bongers aan de Schijndelseweg in Sint-Oedenrode en maak kans op een geweldige prijs! Shell verloot tien keer een GRATIS tankbeurt. Dat is nog niet alles! Ook worden tien klanten blij gemaakt met een ballonvaart! Tijdens het Feestweekend van vrijdag 4 t/m zondag 6 september is de officiële aftrap van Shell Bongers!  Het personeel heeft voor alle kinderen van klanten een snoepzak met lekkers en laat ze graaien uit de grabbelton! Op zaterdag en zondag is er een gratis ijsje voor alle kinderen.

Spik en span
Shell houdt van een gelikt totaalplaatje. Daarom is ook de carwash van een opknapbeurt voorzien. Of eigenlijk de autoborstelmachine, want dat is het officieel. De buitenkant geeft aan dat het goed zit, maar de ultramoderne machine in de wasserette doet zijn werk. Het apparaat heeft een breed scala aan programma's en zorgt er voor dat uw auto er spik en span uit komt te zien na een grondige wasbeurt. Uniek in de regio is het Shinetecs programma. Op de auto wordt schuimpolish aangebracht en vervolgens polijsten de borstels uw auto. Deze polish geeft een extra bescherming met lak herstellend effect.