De nationale top komt naar de Schoot
De nationale top komt naar de Schoot

Nationale golftop aanwezig op Golfbaan De Schoot

Algemeen

Op zondag 30 augustus vindt in Sint-Oedenrode het jaarlijkse Pro-Am toernooi plaats. Dit is een golfwedstrijd waarbij de beste spelers van de club samenspelen met professionele golfspelers. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. 

Via een relatie van Golfclub de Schoot is het dit jaar gelukt om drie absolute topgolfers van Golf Team Holland naar Sint-Oedenrode te halen: Wil Besseling, Inder van de Weerelt en Jurrian van der Vaart. Golf Team Holland, een initiatief van de Nederlandse Golf Federatie, begeleidt de beginnende professionele topgolfers bij hun internationale carrière. Zo hebben ook onder andere Joost Luiten en Christel Boeljon (huidige topspelers) deel uitgemaakt van Golf Team Holland. 

Voor iedere golfliefhebber is het de moeite waard om op zondag te komen kijken naar de verrichtingen van deze spelers en de andere professionele golfers. Publiek is dan ook van harte welkom om te komen kijken en zelfs om met een van de flights waarin gespeeld wordt, mee te lopen. Ook voor iedereen die wel eens kennis wil maken met de golfsport is dit een unieke mogelijkheid om topgolf van dichtbij te ervaren. "Een mooie kans om grote sterren te zien", aldus de organisatie. 
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Golfbaan de Schoot, tel. 0413-479685.