Iedereen is welkom bij de Open Dag
Iedereen is welkom bij de Open Dag

Danslessen voor jong en oud van start

Cultuur

Boskant - De scholen gaan weer van start. Zo ook het nieuwe dansseizoen bij Danscentrum Cultura, onderdeel van De Vriendschap in Boskant.

Traditiegetrouw houdt Danscentrum Cultura voor de start van het nieuwe dansseizoen haar Open Huis, welke aankomende zondag 30 augustus plaats vindt van 19.00-23.00 uur bij De Vriendschap in Boskant. Deze avond zal in het teken staan van de vele danscursussen die Danscentrum Cultura het komende seizoen te bieden heeft. Van beginnende stijldansen tot Dance Power (onze variant op Zumba), van senioren danscursussen tot salsa, van kids swing tot hiphop, en van gevorderden tot topklasse. Voor elke leeftijd is er wel wat wils.

De leraren en assistentes zijn de gehele avond tot ieders beschikking om alle benodigde informatie te geven betreffende het nieuwe dansseizoen. Deze avond zullen doorlopend demonstraties en gratis korte workshops gegeven worden om iedereen een beeld te geven wat een bepaalde danscursus precies inhoudt. De demonstraties die gegeven worden zullen verzorgd worden door dansparen die inmiddels al kortere of lange tijd lessen volgen bij Danscentrum Cultura. De workshops worden gegeven door onder andere Leon, en mede eigenaar van De Vriendschap/Danscentrum Cultura, Dennis van Rensch. Heeft u enige affiniteit met dansen, of vindt u het gewoon leuk om te zien? Of misschien zit u zelf al jaren te twijfelen om op dansles te gaan? Of wie weet heeft u vroeger al dansles gehad, en denkt u erover om het weer op te pakken? Kom dan gerust naar het Open Huis op zondag 30 augustus, en laat u overtuigen dat dansen ook nu nog steeds van deze tijd is! Van beginners tot top klasse!

Entree is gratis voor iedereen. Aanvang: 19.00-23.00 uur. De Vriendschap / Danscentrum Cultura, Pastoor Teurlingsstraat 30, 5492 EE Sint-Oedenrode, Tel: 0413 472572, info@devriendschapboskant.nl, www.danscentrumcultura.nl en www.devriendschapboskant.nl