Een eerdere cursus deze zomer
Een eerdere cursus deze zomer

Opfriscursus verkeer voor automobilisten 50+

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bijna dagelijks berichten de media over ongevallen in het verkeer waarbij senioren betrokken zijn. Veel oudere autobestuurders rijden "op de automatische piloot" en teren op lang geleden verworven kennis. Intussen is het wel veel drukker geworden én zijn er veel nieuwe regels plus het wegbeeld is veranderd.

Neem nu de rotondes of de belijning van en langs wegen (Doorgetrokken, onderbroken, enkel, dubbel, wit, groen en geel) Hoe zit dat nou? U heeft de mogelijkheid om theorie én praktijk bij te schaven met een opfris cursus op 24 september 2015. Als extra onderdelen zijn toegevoegd; het ervaren van een "dode hoek" bij vrachtvervoer én hoe te handelen als een ambulance met zwaailichten en sirene u – van achter – nadert. Deelname kost € 15,00 en opgave is mogelijk tot 12 september. Organisatie door Veilig Verkeer Nederland afd. Sint-Oedenrode. Locatie: De Vresselse Hut, Nijnsel.

Men kan aangeven of men in de ochtend wil deelnemen, vanaf 8.15 uur, of 's middags vanaf 13.00 uur of geen voorkeur heeft. Er zijn 60 deelnemersplaatsen te verdelen, dus snelheid is geboden want alleen inschrijvers die ook hebben betaald, worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Inschrijfformulieren verkrijgbaar via kantoor van DeMooiRooiKrant, de balie van het gemeentehuis, Odendael en digitaal via vvnsintoedenrode@gmail.com