Theaterkoor Stem
Theaterkoor Stem

Theaterkoor STEM zoekt tenoren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ongetwijfeld is het niemand ontgaan: Theaterkoor Rooi heeft een doorstart gemaakt onder de naam Theaterkoor STEM. Onder de inspirerende artistieke leiding van Mario Lamers zijn 45 deelnemers enthousiast begonnen met een nieuwe productie: de TOP2000.

STEM wil graag uitbreiden met enkele tenoren, de hoge mannenstemmen, om de balans binnen het koor te versterken. Heb jij al ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging? Of heb je juist nog nooit gezongen en wil je leren samenzingen en performen? Dan zoeken wij jou! Het is niet nodig om noten te kunnen lezen: met handige oefenbestanden leer je de liedjes op een eenvoudige manier . Tijdens de repetities op woensdagavond in De Gouden Leeuw in Sint-Oedenrode smeedt dirigent Mario Lamers de verschillende partijen samen tot een mooi muzikaal geheel.

In juni 2016 zetten we samen met het Eindhovens Muziekcollectief een nieuwe voorstelling op de planken: De TOP2000. De eerste repetitie na de zomervakantie is op 2 september en STEM verwelkomt dan vanaf 19.30 uur graag enkele nieuwe tenoren! Dus mannen: aarzel niet langer en noteer deze datum in je agenda! Kom enkele weken vrijblijvend meedoen en ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van Theaterkoor STEM: een muzikaal, inspirerend en creatief gezelschap . Daarna kun je besluiten om jouw stem definitief te verbinden aan STEM.

Heb je besloten om een keer mee te doen? Neem dan contact op met het koor via welkom@theaterkoorstem.nl. Meer informatie over Theaterkoor STEM is te vinden op www.theaterkoorstem.nl.