Vrijwilligers van de Speel-o-theek
Vrijwilligers van de Speel-o-theek

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Scouting Rooi is op zoek naar vrijwilligers
Scouting Rooi biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongens en meiden worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn vele vrijwilligers actief om dat wekelijks mogelijk te maken. Kan en wil jij hierbij helpen? Scouting Rooi is op zoek naar diverse functies om het bestuur verder vorm te geven, maar ook als je leiding wilt worden of op een andere manier praktisch kan en wil ondersteunen ben je van harte welkom je interesse kenbaar te maken bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Schijndel zoekt creatief persoon
Voor de stichting Kunstwerk Dichterbij is het Steunpunt op zoek naar een leuke, gezellige, creatieve alleskunner. Kunstwerk Dichterbij maakt kunst. Zij werken met verschillende materialen zoals papier-maché, acrylverf, ecoline, linoleum en nog veel meer. Lijkt het je leuk om met een 8-tal enthousiaste en gemotiveerde cliënten van stichting Dichterbij te werken, meld je dan aan als vrijwilliger.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 00 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).