Vrijwilligers in actie
Vrijwilligers in actie

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Flexibele duizendpoten gezocht in Sint-Oedenrode
Er komen vele vragen binnen voor vrijwilligers voor hulp bij particulieren. Bijvoorbeeld het doen van een boodschap voor een man of vrouw die hier zelf niet meer toe in staat is, of het halen en brengen van iemand van en naar dagbesteding of de huisarts. Op het moment dat deze vragen worden gesteld, worden zij liever gisteren dan vandaag ingevuld. Om die reden is het Steunpunt op zoek naar mensen die flexibel zijn en dit soort vragen op korte termijn kunnen helpen oplossen, zodat het Steunpunt in die tussentijd op zoek kan gaan naar een structurele oplossing. Dus wilt u nergens aan vast zitten maar staat u wel open voor het doen van vrijwilligerswerk? Laat u vrijblijvend informeren.

Schijndel zoekt bezoekvrijwilligers
Een vrouw woonachtig in het centrum van Schijndel is op zoek naar een bezoekvrijwilliger. Mevrouw heeft een beperking in haar mobiliteit en zoekt iemand die ondersteunend kan zijn bij de werkzaamheden rondom het huis zoals het doen van een boodschap. Maar als u daartoe niet in staat bent, maar het gezellig vindt om een praatje met mevrouw te maken, of samen een spelletje te spelen, dan wordt u ook uitgenodigd te reageren op deze vraag. Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 00.