Ger Koopman van Albert Heijn tekent vol trots de samenwerkingsovereenkomst met Rhode.
Ger Koopman van Albert Heijn tekent vol trots de samenwerkingsovereenkomst met Rhode.

Samenwerking Rhode en Albert Heijn

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Een aantal relaties waar ze naast sponsoring ook een intensieve samenwerking mee kunnen beginnen, dat is waar Rhode naar op zoek is en heeft gevonden. In een samenwerkingsovereenkomst met nieuw Businessclublid Albert Heijn Koopman Sint-Oedenrode.

"Albert Heijn Sint-Oedenrode staat letterlijk in het centrum van de Rooise gemeenschap. We wilden graag een zichtbaar steentje bijdragen aan de activiteiten in het dorp. Dat is gelukt door een samenwerking met Rhode aan te gaan. Rhode is een van de grootste clubs van Sint-Oedenrode en dat past prima bij de Albert Heijn", aldus Ger Koopman van Albert Heijn. "Naast de sponsoring gaan we gezamenlijk leuke acties en activiteiten ontwikkelen voor zowel de spelertjes en spelers van Rhode als de bezoeker van onze winkel. Wij zien graag dat beide partijen er beter van worden. In de acties welke we met Albert Heijn hebben bedacht is dat ook duidelijk terug te zien en dat vind ik persoonlijk een hele positieve ontwikkeling" voegt Wim van Meijl, voorzitter van Rhode, daar aan toe.

Albert Heijn gaat haar acties tevens promoten op het nieuwe narrowcasting scherm in de kantine. Dit scherm geeft de sponsoren van Rhode de mogelijkheid om hun acties direct aan de Rhode-leden te promoten. "Wederom een mooi voorbeeld van het creëren van een win-winsituatie", zegt Wim van Meijl. "Laat ik meteen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze leden een hele prettige vakantie toe te wensen. Ik hoop iedereen weer in goede gezondheid terug te zien aan het begin van het nieuwe seizoen!"