Café Oud Rooij en café d'n Dommel
Café Oud Rooij en café d'n Dommel

Rooise Horecamunt tijdens Kermis € 2,10

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het betaalmiddel tijdens de Kermis in Rooi, de Rooise horecamunt, is €2,10 voor de hele munt en €1,05 voor de halve munt.

"We hebben met de deelnemers van de Rooise horecamunt afgesproken dat we de prijs van deze munt op €2,10 vaststellen en dat de prijs voor een halve munt €1,05 is. Tijdens onze voorbereidingen voor de Rooise Kermis is dit geen punt van discussie geweest daar waren we snel over uit", aldus voorzitter van de Rooise horecamunt, Fred van Rooij

De Rooise horecamunt is het betaalmiddel tijdens grote evenementen zoals bijvoorbeeld Carnaval, Koningsdag en tijdens de Kermis in Sint-Oedenrode. Een munt waar je in zeventien Rooise horecabedrijven kunt betalen. De deelnemende horecabedrijven zijn; Cafe 't Pumpke, Cafe Oud Rooy, Tapperij Eeterij dn Dommel, Grandcafe de Gouden Leeuw, Bierproeverij van Ouds, Muziek en Eetcafe de Ossekop, Cafe 't Stroatje, Zalencentrum de Beurs, Cafe 't Kofferen, Cafetaria de Koffer, Partycentrum de Vriendschap, Cafe Oud Nijnsel, de Vresselse Hut, Trefpunt Dommelzicht, de Dorpsherberg, Cafe den Toel, en Camping de Kienehoef. De horecamunt is geldig tot 1 januari 2016. Meer informatie over de Rooise horecamunt kunt u vinden op onze facebook pagina www.facebook.com/horecamuntsint-oedenrode. Toch makkelijk, één betaalmiddel om gezellig op stap te gaan in Rooi.