Jeroen Brus gaat zich inzetten voor DeHavenKrant.
Jeroen Brus gaat zich inzetten voor DeHavenKrant.

Vaart in het 'Mooi Concept'

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het unieke concept van de Mooi-kranten krijgt ook een vervolg bij diverse havens in Brabant. Na een proefexemplaar van DeHavenKrant in Kerkdriel krijgt dit concept van DeMooiKrant Nederland een verdere uitbreiding.

Ondernemer Jeroen Brus gaat zich focussen op de DeHavenKrant. Jeroen heeft jarenlange ervaring binnen de facilitaire dienstverlening. Zowel operationeel als commercieel heeft hij vele jaren in deze branche zijn tijd doorgebracht. Sinds 2012 heeft hij zijn eigen Werving & Selectie bedrijf binnen deze branche.

Jeroen is woonachtig in Schijndel en getrouwd met Marianne. Hij heeft een dochter – Fleur - van 10 jaar en een zoon – Martijn - van 7 jaar. Doordat Jeroen zich altijd al thuis voelde in de vrijetijdsbranche was de link met DeHavenKrant snel gelegd. Inmiddels heeft hij enkele havens enthousiast gemaakt met het concept van DeHavenKrant. Jeroen: "Op het water worden duizend en één verhalen geboren die het verdienen om opgeschreven te worden. Een krant die informatief is, tips over de omgeving geeft en verhalen vertelt van collega pleziervaarders is er nog niet. Kortom; we willen een krant maken die havengasten informeert en amuseert, waardoor zij zich sneller thuis voelen. DeHavenKrant komt tevens boordevol tips en trucs te staan over boten en plezierjachten. In het laatste kwartaal van het jaar verschijnen nog enkele introductiekranten bij andere havens, waarna we in 2016 de volle vaart erin willen houden."