winnaars Thuisblijverstoernooi  Wil van Haaren, Femke Willems, Marcel van den Nouweland, Elle van den Berk,                      Jacqueline van Leeuwen, peer van de Loo.
winnaars Thuisblijverstoernooi Wil van Haaren, Femke Willems, Marcel van den Nouweland, Elle van den Berk, Jacqueline van Leeuwen, peer van de Loo.

Thuisblijverstoernooi Tennisvereniging Boskant

Sport

Boskant - Er zijn mensen die later op vakantie gaan om mee te kunnen doen met het thuisblijverstoernooi. Het toernooi van TV Boskant dat elk jaar in de eerste week van de zomervakantie wordt gespeeld.

De start van het toernooi moest even worden uitgesteld door een enorme bui die er voor zorgde dat de banen blank kwamen te staan. Gelukkig duurde het niet lang voor al het water weer weg was en de trappelende spelers konden beginnen met hun eerste partij. De hele week door waren er verschillende wedstrijden in drie categorieën: heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. De organisatie was er in geslaagd om poules samen te stellen waar in de teams aan elkaar gewaagd waren.

Dit jaar zou er ook voor het eerst gespeeld worden om de derde en vierde plaats. Deze kleine finales werden ook op de finaledag gespeeld. Hierdoor was het op de finaledag een drukte van jewelste. Helaas werkte het weer niet mee; de wedstrijden in de ochtend hadden nog droge momenten, maar de middagpartijen speelden de hele wedstrijd in de regen. Dit weerhield de gemengd dubbel koppels niet van het vechten voor elk punt. In deze wedstrijden moest er een derde set aan te pas komen om een beslissing af te dwingen. De wedstrijd om de derde en vierde plaats had zelfs nog een tiebreak nodig om de uiteindelijke winnaars vast te kunnen stellen. Deze vier matadors kregen dan ook een extra applaus toen ze tot op het bot toe nat het clubhuis binnenkwamen. De herendubbel werd gewonnen door Wil van Haaren en Peer van de Loo, gemengd dubbel door Femke Willems en Marcel van den Nouweland en de dames dubbel door Elle van den Berk en Jacqueline van Leeuwen.