HBV Ontspanning

Sport

Dinsdag is bij de Rozelaer een wedstrijd geschoten voor de competitie 2015. Dagwinnaar was Jan Gordijn met 219 punten. De overige uitslagen: Jan van Bergen 218, Jan van Erp 217, en Albert Ofwegen 151. Buiten mededinging Mart Verhoeven 198.

Bij het Regionaal Talenten Centrum (RTC) Eindhoven is deze week de laatste training voor de vakantie geweest. Floris Mesu en Piet van den Berg trainen daar. Na een korte training met teamwedstrijden werd de training afgesloten met een barbeque. Ook de ouders waren hier bij aanwezig.

In het weekend was er een gezamenlijk trainingsweekend van RTC Eindhoven en RTC Weert op Papendal. Het thema van het weekend was ¨teambuilding¨. Naast een schiettraining en een onderlinge wedstrijd was het programma grotendeels gericht op teambuilding. Door middel van oefeningen en activiteiten zijn de jeugdige sporters hard aan het werk geweest. Het weekend werd geleid door de Peter Hulsen, de trainer van het RTC, en Rick van den Oever, lid van de kernploeg. Floris Mesu eindigde als vierde bij de heren op 70 meter. Piet van den Berg was de winnaar bij de heren op 70 meter.

Op maandagavond hebben de vrienden van Pieter Breugel hun clubavond en op dinsdagmiddag de Rozelaer. In de vakantie periode is het op vrijdagavond vrij schieten. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. Deze start weer op 2 september.